Privacy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η χρήση της Ιστοσελίδας συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης της. Κατά συνέπεια, με την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, κάθε χρήστης του Διαδικτύου που κινείται στην Ιστοσελίδα (εφεξής ο «Χρήστης") δεσμεύεται να συμμορφώνεται και να σέβεται τους ακόλουθους όρους χρήσης:

Νομικές σημειώσεις

Η ιστοσελίδα αυτή (qr.speedofemotions.gr) δημιουργήθηκε για τηv VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ , που εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, επί της οδού Τζαβέλλα αρ. 1-3.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Τζαβέλλα 1-3, Χαλάνδρι Αττικής, Τ.Κ 152 31, Χαλάνδρι Τηλέφωνο: 210 67.02.000

Η VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ με χαρά σας υποδέχεται στην ιστοσελίδα της (εφεξής η «Ιστοσελίδα") πρόσβαση στην οποία παρέχεται από την ακόλουθη διεύθυνση URL: qr.speedofemotions.gr
Η χρήση της Ιστοσελίδας συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Κατά συνέπεια, με την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, κάθε χρήστης του Διαδικτύου που κινείται στην Ιστοσελίδα (εφεξής ο «Χρήστης") δεσμεύεται να συμμορφώνεται και να σέβεται τους ακόλουθους κανόνες:

1. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

2. Προσωπικά δεδομένα

3. Χρήση της Ιστοσελίδας

4. Τροποποίηση των γενικών όρων χρήσης

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Με την πρόσβαση της Ιστοσελίδας, παραχωρείται στο Χρήστη άδεια περιορισμένης χρήσης της Τοποθεσίας αυτής. Αυτή η άδεια μεταβιβάζει στο Χρήστη ένα περιορισμένο δικαίωμα μη αποκλειστικής χρήσης του περιεχομένου της Ιστοσελίδας, περιοριζόμενο αποκλειστικά στην ιδιωτική χρήση της Ιστοσελίδας. Στο πλαίσιο αυτό, στο Χρήστη παραχωρείται αποκλειστικά το δικαίωμα να προβάλλει την Ιστοσελίδα σε οθόνη.

Αυτή η Ιστοσελίδα αποτελεί πνευματικό έργο, το οποίο προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, διαθέτει, αναφορικά με την ιστοσελίδα και καθένα από τα στοιχεία που την απαρτίζουν (όπως εμπορικά σήματα, λογότυπα, φωτογραφίες, εικόνες, σχήματα, κείμενα, βιντεοκλίπ κ.ά.) αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης για την Ελλάδα, και είναι η μόνη που έχει τη δυνατότητα ναχρησιμοποιεί τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τα σχετικά δικαιώματα της προσωπικότητας, και η οποία δεν παραχωρεί καμία άδεια και κανένα δικαίωμα πέραν της ενημέρωσης μέσω της Ιστοσελίδας.

Η αναπαραγωγή κάθε εγγράφου που δημοσιεύεται στην Ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο για τους αποκλειστικούς σκοπούς της ενημέρωσης και για χρήση αυστηρά προσωπική και ιδιωτική. Κάθε αναπαραγωγή και/ή παρουσίαση πλήρης ή μερική της Ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε από τα στοιχεία που την απαρτίζουν, σε οποιαδήποτε μορφή, για άλλους σκοπούς και κυρίως εμπορικούς, απαγορεύεται ρητώς.

Οποιαδήποτε αίτηση εξουσιοδότησης πρέπει να αποσταλεί στην παρακάτω διεύθυνση :
VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Τζαβέλλα 1-3, Χαλάνδρι Αττικής, Τ.Κ 152 31, Χαλάνδρι Τηλέφωνο: 210 67.02.000
. Κάθε μη επιτρεπόμενη χρήση είναι παράνομη και διώκεται ποινικά και αστικά.

Προσωπικά δεδομένα

Η VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝδιατηρεί το δικαίωμα συλλογής προσωπικών δεδομένων που αφορούν τον Χρήστη σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του ν.2472/1997 και του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα. Ο Χρήστης, σε περίπτωση συλλογής προσωπικών δεδομένων του, διαθέτει το δικαίωμα πρόσβασης ενημέρωσης και αντίρρησης στα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν. Προκειμένου να ασκήσει τα δικαιώματά του στο πλαίσιο αυτού του νόμου, ο χρήστης πρέπει να απευθυνθεί στην παρακάτω VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Τζαβέλλα 1-3, Χαλάνδρι Αττικής, Τ.Κ 152 31 και στο τηλέφωνο 210 67.02.000

Με την προηγούμενη συγκατάθεση του Χρήστη και υπό τις προϋποθέσεις του ν.2472/1997 και του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα, και σύμφωνα με τις οδηγίες, τις κανονιστικές πράξεις και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ιδίως δε σύμφωνα με την οδηγία υπ’ αρ.50/2001), η VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ έχει δικαίωμα να ενημερώνει τον Χρήστη για προωθητικές ενέργειες μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτών μηνυμάτων SMS και τηλεφωνικώς.

Χρήση Ιστοσελίδας

α. Χρήση του περιεχομένου της Ιστοσελίδας

Η VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ προσπαθεί να ενημερώνει το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας και να παρέχει στους Χρήστες ακριβείς πληροφορίες. Ωστόσο, η VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των δεδομένων που παρουσιάζονται στην Ιστοσελίδα. Συνεπώς, η VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν παραλείψεις ή ανακρίβειες στις πληροφορίες που διατίθενται στην Ιστοσελίδα καθώς και για κάθε βλάβη που προκύπτουν από κακόβουλη εισβολή τρίτων που έχουν παραποιήσει τα εν λόγω δεδομένα.

Οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα θα πρέπει να γνωστοποιείται στην εξής διεύθυνση:
VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Τζαβέλλα 1-3, Χαλάνδρι Αττικής, Τ.Κ 152 31 και στο τηλέφωνο 210 67.02.000
β. Πρόσβαση στην Ιστοσελίδα

H VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ προσπαθεί να διατηρήσει την Ιστοσελίδα προσβάσιμη, χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται με καμία υποχρέωση για να το πράττει. Διευκρινίζεται ότι για λόγους συντήρησης, ενημέρωσης και για κάθε άλλη αιτία, κυρίως τεχνικής φύσεως, η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μπορεί να διακοπεί. Η VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για αυτές τις διακοπές και για τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από αυτές για τον Χρήστη.

γ. Χρήση των cookies

Η ιστοσελίδα qr.speedofemotions.gr χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που εγκαθίστανται στον υπολογιστή του Χρήστη και καταγράφουν πληροφορίες σχετικά με την πλοήγηση του χρήστη στην Ιστοσελίδα. Για να επωφεληθεί κανείς από όλες τις λειτουργίες της Ιστοσελίδας είναι προτιμότερο να ρυθμίσει τις παραμέτρους της μηχανής πλοήγησης ώστε να δέχεται τα cookies. Τα cookies της Ιστοσελίδας δεν περιέχουν δεδομένα που επιτρέπουν την αναγνώριση του Χρήστη και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τη VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ . Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστης μπορεί να μην αποδεχθεί την εγκατάσταση των cookies ρυθμίζοντας ανάλογα τον υπολογιστή του.

Τροποποίηση των γενικών όρων χρήσης

Η VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ διατηρεί τη δυνατότητα αλλαγής ανά πάσα στιγμή των παρόντων γενικών όρων χρήσης της Ιστοσελίδας, κυρίως για να συμμορφωθεί με κάθε καινούργιο κανονισμό ή νομοθεσία και/ή για να βελτιώσει την πρόσβαση του Χρήστη στην Ιστοσελίδα. Κάθε τροποποίηση που αφορά τη χρήση της Ιστοσελίδας θα ενσωματώνεται στους παρόντες γενικούς όρους χρήσης και τεκμαίρεται αμάχητα ότι έχει γίνει αποδεκτή από κάθε χρήστη, που είχε εισήλθε στην Ιστοσελίδα μετά την τροποποίηση.

Οι παρόντες όροι χρήσης της Ιστοσελίδας διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά που αφορά την εγκυρότητα, την ερμηνεία και/ή την εκτέλεση των παρόντων γενικών όρων χρήσης αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.

Χάρτα για την προστασία του ιδιωτικού βίου και του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων

Θέλοντας να διαφυλάξει την προστασία των προσωπικών δεδομένων, και να δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους χρήστες της Ιστοσελίδας της, η VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ δημιούργησε μία Χάρτα για την προστασία του ιδιωτικού βίου και του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων. Για την κατανόηση του περιεχομένου του Χάρτα, παρατίθενται οι εξής ορισμοί:

"Ιστοσελίδα" : ορίζεται η ιστοσελίδα, η πρόσβαση στην οποία πραγματοποιείται μέσω της διεύθυνσης: qr.speedofemotions.gr

• Ως "εσείς" ορίζεται ο επισκέπτης της Ιστοσελίδας, ως

• "εμείς" ή " VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ " ορίζεται ο εκδότης της Ιστοσελίδας,
Εκτός τούτου, λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνικές ή/και νομικές εξελίξεις που ενδεχομένως προκύψουν στο μέλλον, μπορούμε να προχωρήσουμε σε τροποποιήσεις τής παρούσας Χάρτας και κατά συνέπεια ζητούμε από εσάς να ανατρέχετε τακτικά σε αυτόν.

Σε ποιον απευθύνεται αυτή η Χάρτα;

Η VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ προσπαθεί να διατηρεί τη διαφάνεια στις πρακτικές που αφορούν την προστασία του ιδιωτικού βίου και να σας υπενθυμίζει τα σχετικά δικαιώματά σας.

Σας επιβεβαιώνουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας πραγματοποιείται με πλήρη διαφάνεια και σε συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η παρούσα Χάρτα απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες της Ιστοσελίδας, που επιθυμούν να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Συνεπώς είναι επιβεβλημένο το καθήκον πίστεως απέναντι στους επισκέπτες της Ιστοσελίδας και, για το λόγο αυτό, δεν θα συλλέξουμε κανένα προσωπικό δεδομένο εν αγνοία τους, παρά μόνο με την τήρηση των προϋποθέσεων του νόμου 2472/1997 και του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα και των οδηγιών, κανονιστικών πράξεων και αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και ιδίως της κανονιστικής πράξης 1/1999p

Ποιος είναι ο σκοπός της συλλογής προσωπικών δεδομένων από τη VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Ζητούμε από εσάς έναν ορισμένο αριθμό προσωπικών στοιχείων προκειμένου να οργανώσουμε καλύτερα τις εμπορικές σχέσεις μας και τις υπηρεσίες μας καθώς περιηγείστε την Ιστοσελίδα .

Για το λόγο αυτό, η VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ μπορεί να σας ζητήσει προσωπικές πληροφορίες που σας αφορούν:

• εφόσον συμμετέχετε σε μία κλήρωση για ένα διαγωνισμό από εμάς
• εφόσον συμπληρώνετε μία φόρμα στην Ιστοσελίδα ,
• εφόσον γνωστοποιείτε ένα πρόβλημα που αφορά την Ιστοσελίδα ή μία από τις υπηρεσίες που προτείνουμε. Διευκρινίζεται επίσης ότι, σε περίπτωση γραπτής επικοινωνίας σας, διατηρούμε ένα αντίγραφο της επικοινωνίας.

Γενικά, θα διαπιστώσετε πως η συλλογή προσωπικών δεδομένων μας επιτρέπει να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να προσαρμόσουμε τις προσφορές μας στις δικές σας ανάγκες.

Εντούτοις, κάθε φορά που συλλέγονται προσωπικά στοιχεία, προσπαθούμε να συμπεριλάβουμε ένα σύνδεσμο που οδηγεί στην παρούσα Χάρτα.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η συλλογή προσωπικών δεδομένων σας θα γίνεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γνωστοποίησης σύστασης σχετικού αρχείου στην Αρχή Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σύμφωνα με τον νόμο 2472/1997 και του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.

Ποια είναι τα δικαιώματά μου για τα προσωπικά δεδομένα που με αφορούν;

Τα κύρια δικαιώματα που διατηρείτε για τα προσωπικά δεδομένα σας διατυπώνονται στο Νόμο 2472/1997 και του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.

Σύμφωνα με το νόμο, έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντιρρήσεων στα προσωπικά δεδομένα που έχουν συλλεγεί από εμάς και σας αφορούν. Εκτός αυτού, έχετε το δικαίωμα να μην συναινέσετε στην κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων σας σε οποιοδήποτε άλλο τρίτο πρόσωπο.
Συνεπώς,

• αν επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά δεδομένα σας: αρκεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό που διατηρείτε στην Ιστοσελίδα μέσω ενός αναγνωριστικού εισόδου και του κωδικού πρόσβασης που εστάλησαν κατά την εγγραφή σας στην Ιστοσελίδα. Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να τον ανακτήσετε πατώντας εδώ.

• αν επιθυμείτε να διαγράψετε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και συλλέχθηκαν από τη μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα στην ιστοσελίδα της........... ή μέσω γραπτής επιστολής στη διεύθυνση: